Početna
Petak, 21.Lipnja 2024 (01:19:25) - Godina:22

Odaberite teme

O Portalu

"Slučajan par": Nataša Ravnić i Nika Štetić se kvalificirale za Prvenstvo Hrvatske u Kutini

Sport, 14.02.2022. (21:24)
Nataša Ravnić i Nika Štetić
Nataša Ravnić i Nika Štetić

Jučer je u Delnicama odigrano kuglačko prvenstvo regije Zapad u parovima za seniorke, na kojem su za porečku ŽKK Istru nastupila tri para. Zlatnu medalju i plasman na Prvenstvo Hrvatske osvojile su Nataša Ravnić i najmlađa sudionica prvenstva Nika Štetić. Preostala dva para porečke Istre bile su Tea i Dora Štetić te Maja Nanić i Katarina Zajec.

Nataša Ravnić srušila je velika 622 čunja, samo šest manje od rekorda kuglane kojeg je postavila Marijana Liović, a Nika 550 čunjeva, što je izvrstan rezultat na zahtjevnoj kuglani za djevojku od nepunih 15 godina.

-Nika i ja uletjele smo kao slučajan par, a dogovor o nastupu pao je 24 sata prije početka, rekla nam je Nataša Ravnić koja je trebala nastupiti s Marijanom Liović, ali ona nije mogla. -U subotu sam slučajno čula da trenerica Ružica Močibob nakon nastupa u Zagrebu s Nikom i Ninom planira doći u  Delnice, pa mi je tad sinulo da pitam Niku bi li mogla odigrati još jednom u istom danu. Čista slučajnost, a  ispalo je super!, kaže Nataša za Parentium. 

Prvenstvo Hrvatske održat će se 13. ožujka u Kutini.Mobilna verzija članka

Oglasi