Početna
Srijeda, 24.Srpnja 2024 (08:59:27) - Godina:22

Odaberite teme

O Portalu

Paus na Saboru IDS-a: Moramo se okrenuti budućnosti, postati jaki i jedinstveni

Istra, 20.02.2022. (07:33)
Dalibor Paus na Saboru IDS-a
Dalibor Paus na Saboru IDS-a

Članovi IDS.a jučer su održali 35. po redu Sabor i obilježili 32. godišnjicu političkog djelovanja. Sabor se putem video streama istovremeno odvijao u Puli, Labinu i Novigradu.

Predsjednik stranke Dalibor Paus istaknuo je da je IDS u zadnjih trideset godina izgradio okvir unutar kojega su vrijedni ljudi od Istre stvorili jednu od najnaprednijih regija u Republici Hrvatskoj. - Ali Istrijani traže rezultate i vrlo su nam jasno rekli da je stiglo vrijeme za promjene. Danas, ovim Saborom, počinjemo u pravom smislu pripremu za nove izbore, danas počinjemo graditi IDS koji će artikulirati potrebe Istre i Istrijana u vremenu koje tek dolazi, rekao je Paus.

- S obzirom na okolnosti, mnogo je različitih mišljenja, ali jedno je sigurno – moramo se okrenuti budućnosti, postati jaki, jedinstveni te se približiti našim građanima. Postoji nužna energija da se IDS konsolidira, nema frakcija, rekao je predsjednik IDS-a, Dalibor Paus, za vrijeme trajanja Sabora te stranke u pulskom Circolu, prenosi portal Istra24 sa Sabora u pulskom Circolu. Prvi sabor nakon izlaska bivšeg šefa Borisa Miletića iz stranke ocijenio jednim od uspješnijih, uz mnogo sudionika, ali konstruktivnu raspravu.

Postupak koji je pokrenulo Predsjedništvo protiv Borisa Miletića, također je bila tema rasprave, navodi Paus, te kaže da i danas smatra da je ta odluka Predsjedništva bila dobra.Mobilna verzija članka

Oglasi